Om oss

Skreia Regnskap er et regnskapskontor uten kjedetilknytning, som eies og drives av de ansatte. Vi holder til i Sandberggården midt i Skreia, og har bistått kunder med regnskap- og rådgivningstjenester i over 40år.

skreia regnskap ansatte

Lokal tilhørighet er viktig, og vi er opptatt av at både ansatte og kunder skal trives her hos oss. Som totninger flest er vi lune og folkelige, og ønsker at du som kunde skal bli ivaretatt på en trygg og hyggelig måte.

Vårt mål er å være en naturlig samarbeidspartner som kunden kan prate med om det meste. Vi mener at vår kompetanse, i kombinasjon med våre kunders kunnskap til egen bransje, vil gi resultater. Det er viktig for oss at du som kunde skal kunne forholde deg til faste saksbehandlere. Erfaring viser at dette gjør samarbeidet tryggere for deg, samtidig som vi får bredere kjennskap til deg som kunde.

Skreia Regnskap har mange små og store kunder innenfor de fleste bransjer, både på bygda og i mer urbane strøk. På Toten står jordbruket sentralt, og derfor har vi også mange kunder som driver virksomhet knyttet til denne næringen.

Vi tilbyr de fleste tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Sammen med deg finner vi den beste arbeidsformen, om du ønsker tradisjonelle eller mer moderne løsninger.

Har du behov for regnskapstjenester eller annen økonomisk rådgivning – ta gjerne kontakt om det er noe vi kan gjøre for deg.